BEYAZ TAHTA NASIL YAPILIR?

Bu sıralar çok meşhur olan streç filmli yapraklı aktiviteyi yapıyorduk. Ama öylece durmalarına gönlümüz razı olmadı biz de başladık yapraklara ağız göz çizip mutlu yapraklar yapmaya. Ela hızını alamayıp balkon camını ve duvarı da boyadı. Farkettim ki Cariocanın Super Washable Markerları camı boyuyormuş. Duvarı da boyuyormuş da biraz zor çıkıyormuş:)  Hemen bir maket kartonu aldım elime ki normal kağıtta olur. Bluetaclerle (hamur yapıştırıcı) yapıştırdım balkon camının arkasına. Al sana beyaz tahta işte. Yalnız Ela  nasıl birşey hayal etti hiç bilmiyorum ama ” tam olmuyo anne” deyip duruyor. Bence tam oldu.

Sosyal medyada kağıt tahta isimli bir ürün görüyorum bu aralar. Statik elektrik yüklü bir kağıt. Yapıştırıcısız olarak duvar, cam vb. yerlere yapışıyor. Üstelik tekrar tekrar kullanabiliyorsunuz ve istediğiniz ölçülerde temin edebiliyorsunuz. Tam o üründen sipariş edeceğim bir anda bu keşif çok manidar oldu. Şimdilik bu şekilde idare ederiz gibi gözüküyor.

Bu arada her boya ile boyanır mı cam tam olarak bilemiyorum. Biz de yine Cariocanın Yıkanabilir Pastel Boyaları var. Onlar da boyuyor ama biraz daha zor çıkıyor. Bilginize.

Değerli yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz